Το γραφείο μας

Η «BBF Logistics» ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μαϊο του 2011 με έδρα στο Δήμο Ασπροπύργου. «Η BBF Logistics» είναι μία σύγχρονη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο παροχής υπηρεσιών Logistics. Με ανταγωνιστικές και καινοτόμες ιδέες, προσαρμοσμένες στις σύγχρονες απαιτήσεις των πελατών της, έχει ως στόχο την βελτίωση διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Σχετικά με μας

Στόχος μας είναι να αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες οι οποίες να προσθέτουν αξία στην επιχειρηματικότητα των πελατών μας και κατ’ επέκταση στους δικούς τους πελάτες με το σωστό προϊόν και στο επιθυμητό κόστος.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της «BBF Logistics» βρίσκονται στην περιοχή του Ασπροπύργου. Πιο συγκεκριμένα η έδρα και τα κεντρικά γραφεία είναι στη Θέση Δύο Πεύκα. Η κατασκευή των εγκαταστάσεων αποτελείται από κλειστό κτήριο μεταλλοκατασκευής με τοίχους μπετόν και βιομηχανικό δάπεδο με σύγχρονο σύστημα φωτισμού και εξαερισμού. Στον ίδιο χώρο βρίσκονται και τα γραφεία της εταιρείας όπου παρέχεται η δυνατότητα γρήγορης και άμεσης εξυπηρέτησης αλλά και άνετης παραμονής των συνεργατών σας, μέχρι την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων.Οι αποθηκευτικοί χώροι της αποθήκης πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις για την ασφαλή εναπόθεση και αποθήκευση των εμπορευμάτων. Αναλυτικότερα η αποθήκη είναι εξοπλισμένη με σύγχρονα κι αξιόπιστα συστήματα:

Η ομάδα μας

Τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας, μετρούν πάνω από 30 έτη εμπειρίας και εξειδίκευσης στον τομέα των logistics και εγγυώνται την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών αλλά και άμεση εξυπηρέτηση – ανταπόκριση στις απαιτήσεις των συνεργατών της.